Så får du tag på bra trucktillbehör

Du som är på jakt efter högkvalitativa trucktillbehör och behöver komplettera din truck med de bästa produkterna, då är BIAB Truckservice ett bra val, läs mer om dem här. Med en gedigen erfarenhet har detta företag konsekvent försett sina kunder med ett omfattande utbud av produkter som inte bara ökar säkerheten, utan också förbättrar komforten för truckförare.

BIAB Truckservice sysslar med tillverkning och försäljning av olika typer av trucktillbehör och utrustning. Deras sortiment inkluderar följande produkter:

  • Förlängningsgafflar: Perfekt för att hantera laster av olika storlekar.
  • Pikbom: Med olika varianter, inklusive en med gaffeltunnlar för hantering av material som mattor och rör samt en version som kan monteras direkt på gaffelbordet.
  • Mattpik: Användbar för att säkert hantera material som mattor.
  • Gaffelspridning: För att optimera hanteringen av breda laster.
  • Lyftok: En oumbärlig utrustning för att utföra olika arbetsmoment med din truck.

För att effektivt utföra olika arbetsuppgifter med din truck är det viktigt att ha rätt utrustning, och du hittar allt du behöver hos BIAB Truckservice.

Köp bra tillbehör för din truck

Det imponerande utbudet av högkvalitativa trucktillbehör inkluderar olika varianter av pikbom och gaffelförlängare, både öppna och bottnade alternativ. För de som behöver hantera snö på olika sätt finns även snöskopor och snöblad tillgängliga.

Förutom sitt omfattande utbud av tillbehör har BIAB Truckservice även olika typer av truckar tillgängliga, inklusive begagnade alternativ för den som är i behov av en pålitlig truck.

Service och reparationer

Att ta hand om dina truckar är avgörande för deras prestanda och livslängd. Förutom att investera i rätt trucktillbehör är det viktigt att regelbundet utföra service och eventuella reparationer. BIAB Truckservice erbjuder expertis inom service och reparationer för att säkerställa att dina truckar fortsätter att fungera på bästa möjliga sätt.

Posted in Fordon & Biltillbehör | Comments Off on Så får du tag på bra trucktillbehör